SLA UTRECHTSESTRAAT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 199 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SLA Utrechtsestraat. Meer weten? Ontdek meer

2 mrt 2024 om 20:11 Niet lekker. Droog.tauge was nog rauw. Bezorger erg onvriendelijk,zei niks. Smeet bijna tas naar me toe. Heb spijt vd fooi. Maar geef ik altijd bij bestelling.
26 feb 2024 om 21:01 portie niet compleet, sla bowl met drie blaadjes sla
23 feb 2024 om 9:15 De wrap was super. Helaas was de soep gemorst en m'n bezorgzak daardoor gescheurd. De soep zat overal. Mn choco loco smoothie was niet goed gemixt. Kwaliteit van wrap en soep was goed en lekker.
29 jan 2024 om 17:40 The order came in a non branded bag with a different name written on it. As we're in a wework office where all lunches are dropped at reception it caused quite some confusion.
26 jan 2024 om 9:15 I did not get the right order while waiting a long time for it and nothing was done by SLA to help me.
26 jan 2024 om 9:12 Great food but it took a long time.
23 jan 2024 om 23:02 Sla was heel zoutig en drassig, het smaakte niks als een salade en ik ga hier niet meer bestellen. Bezorging prima.
23 nov 2023 om 22:00 Food was really bad
26 sep 2023 om 21:52 Het brood miste bij de humus. Toen ik daarover belde was het voorstel dat ik dan maar opnieuw humus moest bestellen. Geen enkele oplossing. Niet best.
5 sep 2023 om 15:42 Great food, 30 minutes late than scheduled time.
13 aug 2023 om 5:28 Kimchi bowl is a bowl from hell!! Do not buy it
21 jul 2023 om 15:41 Lekkere salade? Lekkere smaken!