SLA UTRECHTSESTRAAT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 131 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SLA Utrechtsestraat. Meer weten? Ontdek meer

5 okt 2022 om 23:58 Op thuisbezorgd stond dat het al bezorgd was. Dat was niet het geval maar ze hadden het geannuleerd bedankt sla zonder eten op me werk gezeten!!!
12 sep 2022 om 12:18 Wonderful and healthy as ever! Some bread was missing from the order but was well handled and solved. One of the few restaurants in Amsterdam that make truly healthy meals.
7 sep 2022 om 14:18 Helaas met koriander, terwijl dit niet bij de ingredienten stond. Ik heb de takjes er uiteindelijk uit kunnen halen. Verder was het lekker.
29 aug 2022 om 17:34 Love the new packaging! Delicious and healthy as always, thanks!
24 aug 2022 om 18:45 Good quality, excellent timely delivery.
22 aug 2022 om 15:55 Always great, substantial salads!
7 aug 2022 om 18:54 Was weer lekker! Dank Thuisbezorgd en SLA.
19 jul 2022 om 15:05 Heerlijk gesmuld
7 jun 2022 om 19:53 de soep was maar half gevuld (terwijl ik een grote maat had besteld) en mijn wens om de bulgur om te wisselen met quinoa was niet in acht genomen. Dit is al de 3e keer dat mijn bestelling van SLA niet goed is!
2 jun 2022 om 14:21 Salade was heerlijk maar bezorging was erg laat. besteld om 10.49 voor 12.15. Uiteindelijk bezorgd om 12.55
23 mei 2022 om 14:37 Bezorging goed. Vond de middle feast salad erg tegenvallen. Als salade je hoofdmenu item is verwacht ik een stuk meer.
25 apr 2022 om 22:12 Lekkere sla! Zou ik elke dag moeten doen. Goeie saus ook. Prima hoeveelheid en ruime keus. Top!